Leveren en plaatsen van uw radiator

Het kiezen van een geschikte radiator is een belangrijke keuze bij de aanschaf van uw CV installatie. Zoekt u een radiator die niet zichtbaar is? Of wilt u een stijlvolle radiator die past bij de sfeer van uw woning? Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u vele soorten, maten en kleuren radiatoren aanbieden. U kunt bij onze specialisten vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u bieden vragen. Wij geven u aan de hand van uw wensen, budget en woonomstandigheden graag een passend advies.

Een radiator passend bij elke ruimte

Uw woning bestaat als het goed is uit meerdere ruimtes die u wil verwarmen. U kunt ervoor kiezen om in uw woning verschillende radiatoren te laten plaatsen, passend bij de ruimte. In uw woonkamer wilt u de radiator misschien helemaal niet terug zien. Terwijl hij in de badkamer wel in het zicht geplaatst moet worden, omdat u hem ook als handdoekenrek wil gebruiken. Alle mogelijkheden zijn te bespreken en wij hebben ook voor u een radiator passend bij uw interieur.

Wilt u een afspraak maken om advies van een van onze specialisten te ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een CV installatie? Uw CV specialist uit Den Haag is u graag van dienst.